Regjimi Ushqimor + Programi 8-Javor

Nëse doni që të shikon rezultate sa më efektive, brenda një kohe të shkurtër, atëherë përgjigjia është: kombino stërvitjen me regjimin e shëndetshëm ushqimor.  Nëse i ndjek të dyja, me dëshirë, vullnet dhe dedikim, ndryshimet që do të shohësh në përfundim të tetë javëve do të jenë fantastike. Programin stërvitor + regjimin ushqimor mund t’i përfitoni me ofertën që zgjat vetëm pak ditë: nga 90 euro në 70 euro, të dyja bashkë.Afati i ketij Programi 8-Javor perfundon pas 10 Javesh.

€70 €60

Programi stervitor 8-Javor

Me këtë program 8 javor një gjë është e sigurt, ti do të dobësohesh dhe tonifikohesh, duke u argëtuar. Një program i krijuar për të gjitha ju që nuk keni mundësi të shkoni në palestër, ama dëshironi të ndryshoni dhe përmirësoni pamjen tuaj duke u stërvitur. Ky është programi i duhur për ju. Nuk shkoni ju tek stërvitja, vjen stërvitja tek ju. Mjaftojnë 30-40 minuta, në shtëpinë tuaj, për t’u ndjerë mirë fizikisht dhe mendërisht. Bëjeni tuajin tani me ofertën që do të zgjas vetëm pak ditë: nga 80 euro programin 8 javor ke mundësi ta marrësh për 60 euro. Afati i ketij Programi 8-Javor perfundon pas 10 Javesh.

€60 €50

Regjimi Ushqimor

Ky regjim ushqimor, nuk do t’ju ndihmojë vetëm të humbisni disa kile, por mbi të gjitha do t’ju ndihmojë të kuptoni çfarë do të thotë të hash shëndetshëm dhe të kesh një regjim të shëndetshëm ushqimor, i cili nuk duhet të zgjasë vetëm dy muaj, por duhet të shndërrohet në mënyrë jetese. Në këto tetë jave, nëpërmjet vakteve të përcaktuara çdo ditë (mëngjes, drekë, darkë), ky regjim do t’ju tregojë se çfarë është mirë të hani dhe nga cilat ushqime duhet të hiqni dorë, nëse doni të përmirësoni trupi dhe shëndetin tuaj. Bëjeni tuajin tani me ofertën që do të zgjas vetëm pak ditë: nga 40 euro regjimin ushqimor 8 javor, ke mundësi ta marrësh për 30 euro.

€40 €30

Vëmendje
Informacioni që do të gjeni në këtë site ka qëllim argëtues dhe edukues.
Ju rekomandojmë të flisni gjithmonë me mjekun tuaj përpara se të nisni çdo program stërvitor.
Çdo pasoje ardhur prej ekzekutimit jo te duhur te ushtrimeve apo planit ushqimor, është përgjegjësi personale e individit
*Ky sherbim eshte Non-Refundable