Në formë me Aulonën

Program i personalizuar

Program i personalizuar + Këshillim 4 herë në javë /Muaj

Kohëzgjatja

1 Muaj

5/5

Një ndër kërkesat që kam pasur më shumë që nga koha kur u krijua neformemeaulonen ka qenë mundësia e zhvillimit të paketave personale stërvitore, për të gjitha ato vajza/gra që duan një program stërvitor dhe regjim ushqimor të personalizuar, në bazë të kërkesave dhe nevojave specifike që kanë, si me trupin, ashtu edhe me ushqimin.

Më në fund ky moment erdhi dhe tashmë në platformën e neformemeaulonen.com do të gjeni opsionin për të patur një plan personal, I hartuar sipas nevojave dhe kërkesave tuaja, për stërvitje në shtëpi, ose në palestër.

Në këtë program, ju do të keni kontakt të përditshëm direct me mua, do të hartohet një regjim ushqimor dhe program stërvitor individual, në bazë të nevojave specifike që ju keni, dhe një herë në javë do të stërvitemi bashkë live, ku unë do të shoh ekzekutimin e ushtrimeve, si I realizoni ato dhe to t’ju jap këshillat e nevojshme, përveç këshillave që do të merrni çdo ditë.

Stërvitja do të jetë 4, 5 ose 6 herë në javë në varësi të mundësisë dhe dëshirës tuaj, ndërsa regjimi ushqimor do të jetë për çdo ditë, edhe ditët kur ju jeni pushim.

Gjatë këtij muaji unë do të jem aty, në çdo moment, për t’ju thënë mirëmëngjes dhe motivuar për të realizuar planin e ditës. Do të jem aty gjatë ditës, për të parë se sa po I përmbaheni regjimit, a po pini ujë, nëse keni tundime, të cilat do t’I kalojmë duke folur dhe këshilluar bashkë dhe padyshim do të jem aty për t’ju thënë natën e mirë dhe për të parë nëse keni realizuar objektivat e planit ditor.

Por nuk mbaron me kaq.

BONUS 1

Gjatë muajit të stërvitjes, do të jemi bashkë një herë në javë (për vajzat që zgjedhin paketën 4 dhe 5 herë stërvitje në javë) dhe 2 herë në javë (për vajzat që zgjedhin paketën 6 herë në javë) për të bërë një bisedë më të gjatë në zoom, për 60 minuta, për të biseduar dhe për t’u këshilluar në lidhje me gjithçka ka të bëj me trupin, shëndetin, por jo vetëm, edhe vetëzhvillimin, mendimin pozitiv, përmirësimin e trupit, mendjes dhe jetës.

Bonus 2

Pasi të mbaroni programin do të keni një muaj falas në njërin prej programeve të në formë me Aulonën, të cilin e zgjidhni vetë.

Jeni gati për të nisur këtë sfidë, për të përmirësuar jo vetëm shëndetin fizik, por edhe atë mendor dhe emocional? Jeni gati për t’u bërë version më I mirë I vetes tuaj, vetja që keni ëndërruar gjithmonë?

Paketa stërvitore 4 herë në javë çmimi 500 Euro

Paketa 5 herë në javë 560 Euro

Paketa 6 herë në javë 600 Euro

500,00 

Testimonial

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

slide 5
slide 4
slide 3
slide 2
slide 1

Në formë me Aulonën

Eja të stërvitemi bashkë!!!

Program Dobësimi

8 Javor

Program Muskulature

8 Javor

Program Tonifikimi

8 Javor

Paketë Combo

Program dobësimi nr.1 stërvitje + regjim ushqimor,

65,00 

Në formë me Aulonën

BMI Calculator

Valid for age 20 or older.
Set units:
Your weight:
Your height:
Scroll To Top