Healthylicious

Të ushqehesh shëndetshëm...

A nuk është kjo dëshira që ka kushdo?

Padyshim që po! Pikërisht nga kjo dëshirë, e juaja, e shndërruar tashmë në nevojë, lindi Healthylicious, shtëpia juaj e shijes dhe e shëndetit.

Zbulo paketat e Healthylicious!!!

Keni menduar rënien, shtimin apo ruajtjen e peshës? Paketat tona janë mënyra më e mirë për çdo nevojë tuajën!

Rënie nga pesha

Keni menduar ndonjëherë që mund të bini nga pesha duke ngrënë ushqimet tuaja të preferuara, siç janë ëmbëlsirat, makaronat, pizzat, apo hamburgerat?

289 €

Ruaj peshën

Jeta e vrullshme, me shumë angazhime, me orë të gjata jashtë shtëpisë, për fat të keq ka ndikuar në mënyrën se si njerëzit ushqehen.

289 €

Shto peshë

Nëse qëllimi yt është të shtosh disa kilogramë më shumë, atëherë ky është regjimi që bën për ty.

329 €

Vegjetariane

Për të gjithë personat të cilët nuk preferojnë të konsumojnë mishin, ky është regjimi ushqimor i duhur për ju.

249 €

Vëtem paketa ushqimi cilësore!!!

Paketat tona janë të përshtatura për secilin prej jush!

  • Dieta ushqimore vetëm me ingredientë të cilësisë së parë!
  • Dieta ushqimore edhe për persona vegjetarianë!
  • Me dietat tona ushqimore mund të dobësoheni, shtoni dhe ruani peshë!
  • Rezultatet e para do ti shikoni që javën e parë të dietës!
  • Falas programet stërvitore nëse blini paketën ushqimore!

Healthylicious

Calorie Calculator