Në formë me Aulonën

Shiko Programet

Zgjidh programin më të përshtatshëm për fizikun tënd

Zgjidh edhe ti programin më të përshtatshëm për trupin dhe fillo brenda pak javëve të ndihesh në formë. Një super rezultat ju pret!

8 Javë

Dobësohu nga shtëpia, programi i parë (stërvitje + regjim ushqimor)

Paketa përmban programin stërvitor dhe regjimin ushqimor, 8 javor. Abonimi zgjat 10 javë, dy javë plus, për të zëvendësuar ndonjë ditë që nuk keni pasur mundësi të bëni stërvitje.

7.500 ALL

8 Javë

Dobësohu nga shtëpia, programi i dytë (stërvitje + regjim ushqimor)

Kjo paketë përmban programin stërvitor dhe regjimin ushqimor për 8 javë.

7.500 ALL

8 Javë

Dobësohu nga shtëpia (vetëm stërvitje)

Me këtë program 8 javor një gjë është e sigurt, ti do të dobësohesh dhe tonifikohesh, duke u argëtuar.

6.000 ALL

8 Javë

Regjim ushqimor për rënie në peshë

Në këto tetë jave, nëpërmjet vakteve të përcaktuara çdo ditë (mëngjes, drekë, darkë dhe një snack), ky regjim do t’ju tregojë se çfarë është mirë të hani dhe nga cilat ushqime duhet të hiqni dorë, nëse doni të përmirësoni trupi dhe shëndetin tuaj.

4.000 ALL

8 Javë

Shto peshë në shtëpi (stërvitje + regjim ushqimor)

Kjo paketë përmban programin stërvitor dhe regjimin ushqimor për 8 javë. Vlen për të gjitha ato që duan të shtojnë peshë, duke ngrënë shëndetshëm dhe duke u stërvitur.

7.500 ALL

8 Javë

Regjimi ushqimor për të shtuar peshë

Kjo paketë përmban regjimin ushqimor për 8 javë. Vlen për të gjitha ato që duan të shtojnë peshë.

4.000 ALL