Në formë me Aulonën

Program Muskulature

Zgjidh programin më të përshtatshëm për fizikun tënd

8 Javë

Shto peshë në shtëpi (stërvitje + regjim ushqimor)


Kjo paketë përmban programin stërvitor dhe regjimin ushqimor për 8 javë. Vlen për të gjitha ato që duan të shtojnë peshë, duke ngrënë shëndetshëm dhe duke u stërvitur


Vëmendje!  Afati  për të përdorur Programin Përfundon pas 10 Javesh.


65 €

Bli me PayPal


Reviews

Jam shume e lumtur per kete program!! Arrita te shtoj disa kile brenda pak javeve 😘

+10 kg ne perfundim te programit, duke ndjekur regjimin e shendetshem ushqimor te @ne_forme_me_aulonen dhe duke u stervitur nga shtepia 😍😍

Lini një Përgjigje

slide 5
slide 4
slide 3
slide 2
slide 1

Në formë me Aulonën

Eja të stërvitemi bashkë!!!

Program Dobësimi

8 Javor

Program Muskulature

8 Javor

Program Tonifikimi

8 Javor

Paketë Combo

Program dobësimi nr.1 stërvitje + regjim ushqimor, 65 €!

Paketë Combo

Program dobësimi nr.1 stërvitje + regjim ushqimor, 65 €!

Në formë me Aulonën

BMI Calculator

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi lectus urna, dapibus sed tempus quis, efficitur et tortor.

Valid for age 20 or older.
Set units:
Your weight:
Your height: