Në formë me Aulonën

Shiko Programet

Zgjidh programin më të përshtatshëm për fizikun tënd

Zgjidh edhe ti programin më të përshtatshëm për trupin dhe fillo brenda pak javëve të ndihesh në formë. Një super rezultat ju pret!

6 Javë

Dobësim & Tonifikim (stërvitje + regjim ushqimor)

Paketa përmban programin stërvitor dhe regjimin ushqimor, 6 javor. Abonimi zgjat 10 javë, dy javë plus, për të zëvendësuar ndonjë ditë që nuk keni pasur mundësi të bëni stërvitje.

55 €

8 Javë

Dobësohu nga shtëpia, programi i parë (stërvitje + regjim ushqimor)

Paketa përmban programin stërvitor dhe regjimin ushqimor, 8 javor. Abonimi zgjat 10 javë, dy javë plus, për të zëvendësuar ndonjë ditë që nuk keni pasur mundësi të bëni stërvitje.

65 €

8 Javë

Dobësohu nga shtëpia, programi i dytë (stërvitje + regjim ushqimor)

Kjo paketë përmban programin stërvitor dhe regjimin ushqimor për 8 javë.

65 €

8 Javë

Dobësohu nga shtëpia (vetëm stërvitje)

Me këtë program 8 javor një gjë është e sigurt, ti do të dobësohesh dhe tonifikohesh, duke u argëtuar.

55 €

8 Javë

Dobësohu nga shtëpia , programi i dytë (vetëm stërvitje)

Me këtë program 8 javor një gjë është e sigurt, ti do të dobësohesh dhe tonifikohesh, duke u argëtuar.

55 €

8 Javë

Regjim ushqimor për rënie në peshë

Në këto tetë jave, nëpërmjet vakteve të përcaktuara çdo ditë (mëngjes, drekë, darkë dhe një snack), ky regjim do t’ju tregojë se çfarë është mirë të hani dhe nga cilat ushqime duhet të hiqni dorë, nëse doni të përmirësoni trupi dhe shëndetin tuaj.

40 €

8 Javë

Shto peshë në shtëpi (stërvitje + regjim ushqimor)

Kjo paketë përmban programin stërvitor dhe regjimin ushqimor për 8 javë. Vlen për të gjitha ato që duan të shtojnë peshë, duke ngrënë shëndetshëm dhe duke u stërvitur.

65 €

8 Javë

Regjimi ushqimor për të shtuar peshë

Kjo paketë përmban regjimin ushqimor për 8 javë. Vlen për të gjitha ato që duan të shtojnë peshë.

40 €

6 Javë

Dobësim & Tonifikim (Vetëm Stërvitje)

Kjo paketë përmban programin vetëm programin stërvitor për 8 javë.

55 €

8 Javë

Tonifikohu nga shtëpia (stërvitje + regjim ushqimor)

Kjo paketë përmban programin stërvitor dhe regjimin ushqimor për 8 javë.

65 €

8 Javë

Tonifikohu nga shtëpia (Vetëm stërvitje)

Kjo paketë përmban programin vetëm stërvitor për 8 javë.

55 €

9 Javë

Për vithe bombastike (stërvitje + regjim ushqimor)

Ky është programi me fokus vithet, I cili do t’ju bëjë shoqëri për nëntë javët në vijim.

65 €

9 Javë

Për vithe bombastike (vetem stërvitje)

Ky është programi me fokus vithet, I cili do t’ju bëjë shoqëri për nëntë javët në vijim.

55 €

Në formë me Aulonën

BMI Calculator

Indeksi i masës trupore (BMI) është një masë e dhjamit trupor bazuar në gjatësinë dhe peshën që zbatohet për burrat dhe gratë e rritura.

Valid for age 20 or older.
Set units:
Your weight:
Your height:

Sot mbarova programin e 1 . Nga 83 tani 74.5 ngushtim ne perimeter dhe lumturi shum te madhe 🥰🥰 Te falenderoj pa mase zysha dhe gocat jeni super 🥰🥰.Pz kur e kam nis thash ta provoj Edhe kte si gje t fundit se nuk e besoja se do e coja deri ne fund por ja dola 😘

-30 kg ne perfundim te dy programeve, vetem duke ndjekur regjimin e shendetshem ushqimor te @ne_forme_me_aulonen dhe duke u stervitur nga shtepia 😍😍

E dashur sot mbarova plot 8 jave te programit 1. Nuk di te te shpjegoj sa e lumtur ndihem dhe sa besim ne vetvete kam krijuar qekur pashe rezultatet e para. Pesha ime ka qene 65kg dhe sot eshte 58kg por kjo per mua nuk ka me fare rendesi pasi me kryesorja eshte ndryshimi qe kam ne perimeter.... un do vazhdoj akoma 2 javet perseritje do bej javen 6/7 dhe Pastaj do flasim prap per programin e tonifikimit. Nuk Mendoj se do ti le me ushtrimet aq shume kam nisur ti dua dhe te ndjej shume kenaqesi kur i bej ♥️ faleminderit e dashur per gjithcka!