Në formë me Aulonën

Program Muskulature

Zgjidh programin më të përshtatshëm për fizikun tënd

8 Javë

Regjimi ushqimor për të shtuar peshë


Kjo paketë përmban regjimin ushqimor për 8 javë. Vlen për të gjitha ato që duan të shtojnë peshë. Regjimi përmban 3 vaktet kryesore dhe 2 snack gjatë ditës, për cdo ditë të javës.Afati i kesaj pakete skadon pas 10-javesh.


Vëmendje!  Afati  për të përdorur Programin Përfundon pas 10 Javesh.


40 €

Bli me PayPal


Reviews

Jam shume e lumtur per kete program!! Arrita te shtoj disa kile brenda pak javeve 😘

+10 kg ne perfundim te programit, duke ndjekur regjimin e shendetshem ushqimor te @ne_forme_me_aulonen dhe duke u stervitur nga shtepia 😍😍

Lini një Përgjigje

slide 5
slide 4
slide 3
slide 2
slide 1

Në formë me Aulonën

Eja të stërvitemi bashkë!!!

Program Dobësimi

8 Javor

Program Muskulature

8 Javor

Program Tonifikimi

8 Javor

Paketë Combo

Program dobësimi nr.1 stërvitje + regjim ushqimor, 65 €!

Paketë Combo

Program dobësimi nr.1 stërvitje + regjim ushqimor, 65 €!

Në formë me Aulonën

BMI Calculator

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi lectus urna, dapibus sed tempus quis, efficitur et tortor.

Set units: