Programi stervitor 8-Javor + Regjim Ushqimor

Ke kohë që dëshiron të nisësh palestrën, por nuk di se nga? Apo je regjistruar tashmë,megjithatë sërish ke probleme për të gjetur programin e përshtatshëm për ty? Po me ushqimet që duhet të konsumosh për të pasur rezultat maksimal, si i ke punët? Të gjitha këto dilema gjejnë zgjidhje menjëherë, duke bërë tuajin programin dy mujor i cili do t’ju shoqërojë 5 ditë në javë, për dy muaj, duke ju a bërë më të lehtë arritjen e rezultatit që dëshironi, cilido qoftë ai: të humbisni peshë, apo ta shtoni atë. Shoqëruar me ushqimet e duhura, me këshillat e duhura dhe me asistencën time për çdo nevojë që keni, rezultatet do të vijnë më shpejt nga sa e mendoni. Bli tani programin stërvitor + regjim ushqimor me çmimin ofertë 50 euro, nga 70 euro

€70 €50

*Ky sherbim eshte Non-Refundable