Healthylicious

Program Ushqimor

Zgjidh programin më të përshtatshëm për fizikun tënd

1 Javë

-30%

Rënie nga peshaKeni menduar ndonjëherë që mund të bini nga pesha duke ngrënë ushqimet tuaja të preferuara, sic janë ëmbëlsirat, makaronat, pizzat, apo hamburgerat?
Epo ja që kjo do të ndodhë me regjimin ushqimor të Healthylicious, sepse qëllimi ynë është ta bëjmë procesin e rënies nga pesha një kënaqësi për ju dhe jo vuajtje.

362€

9.900LReviews

Pas kesaj diete dhe ushtrimeve fizike arrij te dobesohem me 20 kile!

Ky program ishte zgjidhja e duhur per mua qe isha me shume kile mbipeshe!

Related Diets


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tempor eros id posuere dictum. In sed risus pellentesque, dignissim lacus vel, laoreet justo. Aliquam feugiat justo turpis, et auctor ex condimentum ac.


Amet Consecteur

Lorem ipsum

800 - 1000 kcal

Explore

Amet Consecteur

Lorem ipsum

800 - 1000 kcal

Explore

Amet Consecteur

Lorem ipsum

800 - 1000 kcal

Explore