Në formë me Aulonën

Bëhu gati për sfidën e madhe!!!

Eja të stërvitemi bashkë.

Programe të krijuara për të gjithë ju që nuk keni mundësi të shkoni në palestër, ama dëshironi të ndryshoni dhe përmirësoni pamjen tuaj duke u stërvitur. Ky është vendi i duhur. Nuk shkoni ju tek stërvitja, vjen stërvitja tek ju.

30 Receta Për 30 Ditë

Cila është një ndër arsyet kryesore, që na çon drejt ushqimeve të pashëndetshme? Mungesa e kohës! Shpeshherë realitet, e shpeshherë i përdorur
si justifikim drejt zgjidhjeve më të lehta dhe më të shpejta, por
edhe më të pashëndetshme ushqimore, mungesa e kohës
është ajo që ka bërë shumë dëme, në shumë njerëz.

Online Personal training + Këshillim

Një ndër kërkesat që kam pasur më shumë që nga koha kur u krijua www.neformemeaulonen.com ka qenë mundësia e zhvillimit të paketave personale stërvitore, për të gjitha ato vajza/gra që duan një program stërvitor dhe regjim ushqimor të personalizuar, në bazë të kërkesave dhe nevojave specifike që kanë, si me trupin, ashtu edhe me ushqimin.

Në formë me Aulonën

Eja të stërvitemi bashkë!!!

Program Dobësimi

8 Javor

Program Muskulature

8 Javor

Program Tonifikimi

8 Javor

Paketë Combo

Program dobësimi nr.1 stërvitje + regjim ushqimor, 7500 Lekë!

Në formë me Aulonën

BMI Calculator

Indeksi i masës trupore (BMI) është një masë e dhjamit trupor bazuar në gjatësinë dhe peshën që zbatohet për burrat dhe gratë e rritura.

Valid for age 20 or older.
Set units:
Your weight:
Your height:

Sot mbarova programin e 1 . Nga 83 tani 74.5 ngushtim ne perimeter dhe lumturi shum te madhe 🥰🥰 Te falenderoj pa mase zysha dhe gocat jeni super 🥰🥰.Pz kur e kam nis thash ta provoj Edhe kte si gje t fundit se nuk e besoja se do e coja deri ne fund por ja dola 😘

-30 kg ne perfundim te dy programeve, vetem duke ndjekur regjimin e shendetshem ushqimor te @ne_forme_me_aulonen dhe duke u stervitur nga shtepia 😍😍

E dashur sot mbarova plot 8 jave te programit 1. Nuk di te te shpjegoj sa e lumtur ndihem dhe sa besim ne vetvete kam krijuar qekur pashe rezultatet e para. Pesha ime ka qene 65kg dhe sot eshte 58kg por kjo per mua nuk ka me fare rendesi pasi me kryesorja eshte ndryshimi qe kam ne perimeter.... un do vazhdoj akoma 2 javet perseritje do bej javen 6/7 dhe Pastaj do flasim prap per programin e tonifikimit. Nuk Mendoj se do ti le me ushtrimet aq shume kam nisur ti dua dhe te ndjej shume kenaqesi kur i bej ♥️ faleminderit e dashur per gjithcka!

Një vlerë e shtuar për ty.

Të hash shëndetshëm dhe me shije… A nuk është kjo dëshira që ka kushdo? Padyshim që po! Pikërisht nga kjo dëshirë, e juaja, e shndërruar tashmë në nevojë, lindi Healthylicious, shtëpia juaj e shijes dhe e shëndetit.