Healthylicious

Program Ushqimor

Zgjidh programin më të përshtatshëm për fizikun tënd

1 muaj

-30%

VegjetarianePër të gjithë personat të cilët nuk preferojnë të konsumojnë mishin, ky është regjimi ushqimor i duhur për ju.
Regjimi është i përbërë nga tre vakte: drekë, darkë dhe një snack, i gjithë me bazë bimore, perime, fruta, drithra, si dhe bulmet, të kombinuara në mënyrë të tillë, jo vetëm për të marrë sasinë e duhur të kalorive, që do t’ju ndihmojnë të humbisni peshë, por edhe për të marrë të gjithë vlerat e nevojshme për një shëndet sa më optimal.

310€

34.000L


(Nëse jeni të interesuar vetëm për drekën, çmimi është: 24.000L)


Reviews

Programi i duhur per ju qe deshironi te humbisni peshe duke u ushqyer mire!

Ky program eshte i duhuri per vegjetarianet qe deshirojne te humbasin peshe!

Lini një Përgjigje

Related Diets


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tempor eros id posuere dictum. In sed risus pellentesque, dignissim lacus vel, laoreet justo. Aliquam feugiat justo turpis, et auctor ex condimentum ac.


Amet Consecteur

Lorem ipsum

800 - 1000 kcal

Explore

Amet Consecteur

Lorem ipsum

800 - 1000 kcal

Explore

Amet Consecteur

Lorem ipsum

800 - 1000 kcal

Explore