Në formë me Aulonën

Program për vithe

Zgjidh programin më të përshtatshëm për fizikun tënd

9 Javë

Për vithe bombastike (stërvitje + regjim ushqimor)


Ky është programi me fokus vithet, I cili do t’ju bëjë shoqëri për nëntë javët në vijim. Ky program nuk ka për qëllim dobësimin, apo rënien në peshë. Për këtë keni programin e parë të dobësimit, si dhe programin e dytë.


Vëmendje!  Afati  për të përdorur Programin Përfundon pas 10 Javesh.


65 €

Bli me PayPal


Reviews

Fale ketij programi arrij te ndihem mire me veten time!

Jua sugjeroj te gjitheve! Ky program te ndihmon te keni silueta te perkryera!

Lini një Përgjigje

slide 5
slide 4
slide 3
slide 2
slide 1

Në formë më Aulonën

Eja të stërvitemi bashkë!!!

Program Dobësimi

8 Javor

Program Muskulature

8 Javor

Program Tonifikimi

8 Javor

Paketë Combo

Program dobësimi nr.1 stërvitje + regjim ushqimor, 65 €!

Paketë Combo

Program dobësimi nr.1 stërvitje + regjim ushqimor, 65 €!

Në formë me Aulonën

BMI Calculator

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi lectus urna, dapibus sed tempus quis, efficitur et tortor.

Valid for age 20 or older.
Set units:
Your weight:
Your height: