About Aulona

More about Aulona

This is my story!

I have been working hard for this project, which at first was just a dream and now, it is finally ready. I’m happy to share this website with you because it holds my passion in it. A whole word of physical activity, good nutrition, positive aura so we can have a healthy living guide. Many of you know me as a journalist and moderator, as well as an influencer and “passionate about fitness and healthy living” Aulona. My passion for healthy living has become now a lifestyle, which has long inspired many of you. So far all the interactivity has been through my Instagram page. It will become something bigger and all- embracing starting today!

Aulona Musta është një personazh i njohur i biznesit online dhe televizionit. Ajo është bërë e njohur në botën e gazetarisë në televizionet shqiptare që prej vitit 2005, influencer në Instagram që prej vitit 2010, themeluese dhe kryeredaktore e portaleve dhe emisioneve të ndryshme televizive, themeluese e emisionit të parë te Showbizz në Shqipëri, themeluese e platformës së parë stërvitore online në Shqipëri, krijuese e kompanisë së deliveryt “Healthylicious” dhe brandit të veshjeve NFMA. Aulona ka përfunduar studimet e larta për Psikologji Klinike, në Fakultetin e Shkencave Sociale në Tiranë dhe më pas ka kryer masterin për Gazetari, në profilin Drejtim dhe Menaxhim Media. Eksperienca e saj studentore nuk ka përfunduar këtu. Aulona gjithashtu i është përkushtuar zhvillimit të saj profesional dhe në profilin e shëndetit fizik, të cilin e ka aq shumë pasion. Përgjatë shumë viteve Aulona ka kryer trajnime të shumta në fushen e nutricionit dhe fitnesit. Në vitin 2019, ajo është certifikuar nga një prej programeve më të njohura Amerikane dhe mbarëboterore të nutricionit dhe fitnesit (ISSA). Përsa i përket profilit të saj profesional, eksperiencat e para të Aulones në fushën e gazetarisë kanë filluar në vitin 2005, si gazetare në Gazeten Paloma, ku pas 2 vitesh ajo u ngrit në detyrë si kryeredaktore e kësaj gazete. Ajo qëndroi në këtë post për plot 10 vite, deri në vitin 2017. Në vitin 2012 Aulona nis emisionin “Sillikon” në Radio NRG, emision i cili vazhdoi për 5 vite deri në vitin 2017 dhe rezultoi si një ndër emisionet radiofonike më të ndjekur të asaj kohe. Në vitin 2013/2014 Aulonën e keni parë si opinioniste në Top Channel, në emisionin “Top Show Magazine”. Në vitin 2016, Aulona Musta themeloi portalin Blitz.al. Në po këtë vit, Aulona Musta themeloi emisioni “Thumb” në Youtube, i cili më pas u bë pjesë e televizionit Top Channel, duke u konsideruar si një revolucion në median shqiptare si emisioni i parë i formatit Showbiz në Shqipëri. Një vit më vonë, 2017 – 2019, “Thumb” u bë pjesë e televizionit Abc News, ndërsa në sezonin 2019-2020, “Thumb” kaloi në Ora News, këtë herë si emision Prime Time, në emrin “Thumbon”, duke mos qenë më vetëm emision Showbizi, por duke trajtuar edhe tema sociale. Në vitin 2019, Aulona Musta ndërtoi platformën e parë stërvitore online në Shqiperi, duke u dhënë mundësinë të gjitha vajzave dhe grave shqiptare, kudo që janë, në cdo cep të globit, të stërviten shqip nga rehatia e shtepisë së tyre. Në vitin 2021, ajo krijoi kompaninë e saj të food delivery “Healthylicious” me paketa të regjimit ushqimor dhe në po të njëjtin vit, Aulona krijoi brandin e saj të veshjeve NFMA (Në formë me Aulonën) dhe nisi emisionin e saj prime time “Natën me Aulonën”. Aulona spikat për mënyren e saj të drejtëpërdrejtë të komunikimit, humorin e saj pikant, linjat e saj perfekte, ndjeshmërine dhe dëshirën e madhe që ajo ka për të kontribuar në shoqëri, në vecanti në përforcimin e figurës së femrës. E gjithë ekspereinca e saj jetësore, eksperienca në biznes dhe studimet e saj, jane vendosur në kontribut të shoqërisë shqiptare, një shoqëri ku Aulona dëshiron të kontribuojë duke ofruar një imazh dhe një mënyrë tjetër sjelljeje, më shume liri, të drejtë fjale, përkujdesje ndaj vetes dhe më shumë dashuri për veten dhe të tjerët. Aulona është gjithashtu një nënë dhe bashkëshorte e devotshme për familjen e saj, një femër e përkushtuar në marrëdhenien e saj bashkëshortore, mëmësore dhe jo vetem, por me kontributin e saj ajo ka ndryshuar mënyren e jetesës për shumë njerëz, duke transformuar mënyren si ata veprojnë, mendojnë dhe si kujdesen për veten dhe për trupat e tyre, duke kuptuar që të ndjerit mirë, fillon së pari me veten.

NFMA

Në formë me Aulonën is created specifically for you. For all those girls and women who text me every day on Instagram and ask for tips on how to become a better version of themselves: how to lose weight, how to give up bad eating habits, how to give up lazy life, how to eat healthy, how to live a healthy life, how to have more willpower, how to set goals for themselves and stay loyal to them, but above all how to love the person that they see everyday in front of the mirror. Rest assured that together we will achieve this!

I feel happy for being a source of inspiration in various forms for many of you over the years. Në formë me Aulonën is not just meant to make you lose a few pounds, believe me this is the simplest part. The main goal here will be to help you value and respect yourself more, to invest more in it, and above all to make you fall in love with every version of yourself. Don’t you think this is the most wonderful achievement? I really do believe so! I know how much u need this change because of the messages I have been receiving over many years on my social networks, from girls and women unhappy with themselves, with their bodies, but undecided to make the change they so desperately want. Some won’t take this step because they do not have the opportunity to do so, some because they do not find the will, or maybe because they do not have the right information. There are actually a lot of different reasons. But I have good news for you because starting today, these reasons will no longer apply. By today, all of you will realize that you can and are ready to make the big difference! You are ready to be the best version of yourself, the one you have long wanted!

NFMA

Let's train together.

Weight Loss

8 weeks

Mass Building Program

8 weeks

Toning Program

8 weeks

Today i finished the first program. From an 83 cm to 74.5 cm waist. Thank you very much and all the other girls were so fun! At first i did not think of it as an accomplishment but now i can say i made it!🥰🥰

-30 kg at the end of both programs, just following the healthy diet of @ne_forme_me_aulonen and exercising from home 😍😍

Dear, today I finished 8 weeks of program 1. I do not know how to explain how happy I feel and how much self-confidence I have created since I saw the first results. My weight was 65kg and today it is 58kg but this for me does not matter at all because the main thing is the change I have in the perimeter .... I will continue for another 2 weeks I will do the week 6/7 and then we will talk again about toning program. I do not think I will leave you with the exercises so much I started to love you and feel a lot of pleasure when I do ♥ ️ thank you dear for everything!
By Google Translate