Ruaj Peshen – Mujore

1 Muaj

40000 Lek

Abonimi mujor, dreke + darke + snack nga e hena ne te shtune, per ruajte peshe eshte : 40.000 leke.

Vetem dreka + snack eshte 28.000 leke

Vaktet jane te ndryshme gjate gjithe muajit, nuk perseriten.

Nese ben abonimin e plote tek Healthylicious fiton falas stervitjen per nje muaj nga @ne_forme_me_aulonen

Vetëm paketa ushqimi cilësore!!!

Paketat tona janë të përshtatura për secilin prej jush!

Dieta ushqimore vetëm me ingredientë të cilësisë së parë!

Dieta ushqimore edhe për persona vegjetarianë!

Me dietat tona ushqimore mund të dobesoheni, shtoni dhe ruani peshë!

Rezultatet e para do ti shikoni që javën e parë të dietës!

50% ulje nga programet stërvitore nëse blini paketën ushqimore!

Në formë me Aulonën

Paketë Combo

Program dobësimi nr.1 stërvitje + regjim ushqimor, €65

Në formë me Aulonën

Eja të stërvitemi bashkë!!!

Shporta
Identifikohu

S'keni ende një llogari?

Llogaria ime