6 Javë

Dobësim & Tonifikim (stërvitje + regjim ushqimor)

60,00

Më në fund është gati! Programi i ri stërvitor që mezi po e prisnit do t’ju bëjë shoqëri për gjashtë javë. Javë gjatë të cilave, me paisjet minimale (vetëm dy gira dhe një llastik), ju do të shkrini masën dhjamore, do të tonifikoheni, do të përmirësoni sistemin tuaj kardiovaskular, do të jeni më energjike, etj.
Do të stërviteni 5 herë në javë, dy ditë janë pushim. Stërvitja do të vijë duke u intensifikuar nga java në javë. Këto program e sugjeroj për ato vajza të cilat kanë përfunduar njërin nga programet e në formë me Aulonën dhe kanë fituar eksperiencë dhe rezistencë në stërvitje, pasi është një program intensiv.
Cdo ditë do të punohet i gjithë trupi. Do të jeni në “luftë me kohën”, nuk do të keni një numër të caktuar repsash (përsëritjesh për të bërë), ama do të mundoheni të bëni sa më shumë përsëritje brenda kohës së përcaktuar. Qëllimi duhet të jetë që nga dita e parë, deri në ditën e fundit, numri i repsave për të njëjtin afat kohor të jetë shtuar.
Kur shoqërohet me regjimin ushqimor, program ndihmon të humbisni kg. Nëse qëllimi juaj është vetëm tonifikimi, atëherë mund të ndiqni programin pa regjimin ushqimor.
Jeni gati?

Afati për të përdorur Programin Përfundon pas 10 Javesh.

Na kontaktoni në WhatsApp për çdo pyetje ose paqartësi qe keni.

Në formë me Aulonën

Programe të ngjashme.

Në formë me Aulonën

Rezultate

Në formë me Aulonën

Përshtypjet

Sot mbarova programin e 1 . Nga 83 tani 74.5 ngushtim ne perimeter dhe lumturi shum te madhe 🥰🥰 Te falenderoj pa mase zysha dhe gocat jeni super 🥰🥰.Pz kur e kam nis thash ta provoj Edhe kte si gje t fundit se nuk e besoja se do e coja deri ne fund por ja dola 😘

-30 kg ne perfundim te dy programeve, vetem duke ndjekur regjimin e shendetshem ushqimor te @ne_forme_me_aulonen dhe duke u stervitur nga shtepia 😍😍

E dashur sot mbarova plot 8 jave te programit 1. Nuk di te te shpjegoj sa e lumtur ndihem dhe sa besim ne vetvete kam krijuar qekur pashe rezultatet e para. Pesha ime ka qene 65kg dhe sot eshte 58kg por kjo per mua nuk ka me fare rendesi pasi me kryesorja eshte ndryshimi qe kam ne perimeter.... un do vazhdoj akoma 2 javet perseritje do bej javen 6/7 dhe Pastaj do flasim prap per programin e tonifikimit. Nuk Mendoj se do ti le me ushtrimet aq shume kam nisur ti dua dhe te ndjej shume kenaqesi kur i bej ♥️ faleminderit e dashur per gjithcka!

Në formë me Aulonën

Paketë Combo

Program dobësimi nr.1 stërvitje + regjim ushqimor, 65,00

Shporta
Identifikohu

S'keni ende një llogari?

Llogaria ime

Dobësohu duke Kërcyer

€60,00

Programi më i ri nga Në Formë me Aulonën.

Stervitje + Regjim Ushqimor