Dobësohu nga shtëpia, programi i parë (stërvitje + regjim ushqimor)

Statusi Aktual
Jo i rregjistruar
Çmimi
65 EUR
Fillo Tani

Me këtë program 8 javor një gjë është e sigurt, ti do të dobësohesh dhe tonifikohesh, duke u argëtuar. Një program i krijuar për të gjitha ju që nuk keni mundësi të shkoni në palestër, ama dëshironi të ndryshoni dhe përmirësoni pamjen tuaj duke u stërvitur.

Vëmendje! Afati për të përdorur Programin Përfundon pas 10 Javesh.