Muffins me perime

Për mua muffins do të mbeten gjithmonë një ndër ato ushqime të cilat kryesojnë listën e gatimeve të thjeshta, të shpejta, praktike dhe shumë të shijshme. Sidomos nëse keni fëmijë, muffins, të ëmbël apo të...

Continue reading

Kek me mollë

Jeni gati për një nga ato ëmbëlsirat që do t’ju bëjnë të lëpini gishtat? Të mira, të shëndetshme dhe pa shumë kalori…po hëngrët në masën e duhur, sepse po hëngrët gjithë kekun, unë nuk mbaj...

Continue reading