Vegjetariane – Mujore

1 Muaj

34000 Lek

Për të gjithë personat të cilët nuk preferojnë të konsumojnë mishin, ky është regjimi ushqimor i duhur për ju.

Vetëm paketa ushqimi cilësore!!!

Paketat tona janë të përshtatura për secilin prej jush!

Dieta ushqimore vetëm me ingredientë të cilësisë së parë!

Dieta ushqimore edhe për persona vegjetarianë!

Me dietat tona ushqimore mund të dobesoheni, shtoni dhe ruani peshë!

Rezultatet e para do ti shikoni që javën e parë të dietës!

50% ulje nga programet stërvitore nëse blini paketën ushqimore!

Në formë me Aulonën

Paketë Combo

Program dobësimi nr.1 stërvitje + regjim ushqimor, €65

Në formë me Aulonën

Eja të stërvitemi bashkë!!!

Shporta
Identifikohu

S'keni ende një llogari?

Llogaria ime