Healthylicious

Të ushqehesh shëndetshëm...

A nuk është kjo dëshira që ka kushdo?

Padyshim që po! Pikërisht nga kjo dëshirë, e juaja, e shndërruar tashmë në nevojë, lindi Healthylicious, shtëpia juaj e shijes dhe e shëndetit.

Zbulo paketat e Healthylicious!!!

Keni menduar rënien, shtimin apo ruajtjen e peshës? Paketat tona janë menyra më e mirë për çdo nevojë tuajën!

corn
fruits
Rënie nga pesha

Keni menduar ndonjëherë që mund të bini nga pesha duke ngrënë ushqimet tuaja të preferuara, siç janë ëmbëlsirat, makaronat, pizzat, apo hamburgerat?

fruits
Ruaj peshën

Jeta e vrullshme, me shumë angazhime, me orë të gjata jashtë shtëpisë, për fat të keq ka ndikuar në mënyrën se si njerëzit ushqehen.

fruits
Shto peshë

Nëse qëllimi yt është të shtosh disa kilogramë më shumë, atëherë ky është regjimi që bën për ty.

fruits
Vegjetariane

Për të gjithë personat të cilët nuk preferojnë të konsumojnë mishin, ky është regjimi ushqimor i duhur për ju.

Vetëm paketa ushqimi cilësore!!!

Paketat tona janë të përshtatura për secilin prej jush!

img1 olive

Healthylicious

Calorie Calculator

Llogaritësi i Kalorive mund të përdoret për të vlerësuar numrin e kalorive që një person ka nevojë të konsumojë çdo ditë. Ky llogaritës gjithashtu mund të sigurojë disa udhëzime të thjeshta për të fituar ose humbur peshë.

Në formë me Aulonën

Bëhu gati për sfidën e madhe!!!

Eja të stërvitemi bashkë.

Bëhu pjesë e komunitetit më të madh në vend dhe bashkoju programit 8 javor për sfidën e madhe të transformimit.