Paketa ushqimore per shtim ne peshe – Javore

1 Javë

13000 Lek

Nëse qëllimi yt është të shtosh disa kilogramë më shumë, atëherë ky është regjimi që bën për ty.
Regjimi përbëhet nga tre vakte: dreka, darka dhe snack me 1900-2100 kalori, plus 400-500 kalori të marra me mëngjesin, i cili do të sugjerohet nga ne. Vaktet do të jenë të pajisura me të gjithë makro dhe mikro nutrientët që ju duhen, jo vetëm për të shtuar disa kilogramë, por edhe për t’u ushqyer shëndetshëm

Vetëm paketa ushqimi cilësore!!!

Paketat tona janë të përshtatura për secilin prej jush!

Dieta ushqimore vetëm me ingredientë të cilësisë së parë!

Dieta ushqimore edhe për persona vegjetarianë!

Me dietat tona ushqimore mund të dobesoheni, shtoni dhe ruani peshë!

Rezultatet e para do ti shikoni që javën e parë të dietës!

50% ulje nga programet stërvitore nëse blini paketën ushqimore!

Në formë me Aulonën

Paketë Combo

Program dobësimi nr.1 stërvitje + regjim ushqimor, €65

Në formë me Aulonën

Eja të stërvitemi bashkë!!!

Shporta
Identifikohu

S'keni ende një llogari?

Llogaria ime