Për vithe bombastike (vetem stërvitje)

Statusi Aktual
Jo i rregjistruar
Çmimi
6500 EUR
Fillo Tani

Ky është programi me fokus vithet, I cili do t’ju bëjë shoqëri për nëntë javët në vijim. Ky program nuk ka për qëllim dobësimin, apo rënien në peshë. Për këtë keni programin e parë të dobësimit, si dhe programin e dytë.