Në formë me Aulonën

Program Tonifikimi

Zgjidh programin më të përshtatshëm për fizikun tënd

8 Javë

Tonifikohu nga shtëpia (stërvitje + regjim ushqimor)


Kjo paketë përmban programin stërvitor dhe regjimin ushqimor për 8 javë. Vlen për të gjithë ato që nuk duan as të humbasin, as të shtojnë peshë, por thjesht të tonifikohen duke ruajtur peshën që kanë.


Vëmendje!  Afati  për të përdorur Programin Përfundon pas 10 Javesh.


65 €

Bli me PayPal


Reviews

Fatmiresisht pas ketij programi trupi im eshte i tonifikuar dhe me ne forme se kurre!

Pas ketij programi arrij te ndihem mire me veten time! Jua sugjeroj!

Lini një Përgjigje

slide 5
slide 4
slide 3
slide 2
slide 1

Në formë me Aulonën

Eja të stërvitemi bashkë!!!

Program Dobësimi

8 Javor

Program Muskulature

8 Javor

Program Tonifikimi

8 Javor

Paketë Combo

Program dobësimi nr.1 stërvitje + regjim ushqimor, 65 €!

Paketë Combo

Program dobësimi nr.1 stërvitje + regjim ushqimor, 65 €!

Në formë me Aulonën

BMI Calculator

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi lectus urna, dapibus sed tempus quis, efficitur et tortor.

Valid for age 20 or older.
Set units:
Your weight:
Your height: