Në formë me Aulonën

Program Dobësimi

Zgjidh programin më të përshtatshëm për fizikun tënd

8 Javë

Regjimi ushqimor per dobesim

5/5

Ky regjim ushqimor, nuk do t’ju ndihmojë vetëm të humbisni disa kile, por mbi të gjitha do t’ju ndihmojë të kuptoni çfarë do të thotë të hash shëndetshëm dhe të kesh një regjim të shëndetshëm ushqimor, i cili nuk duhet të zgjasë vetëm dy muaj, por duhet të shndërrohet në mënyrë jetese.

40,00 

Testimonial

slide 5
slide 4
slide 3
slide 2
slide 1

Në formë me Aulonën

Eja të stërvitemi bashkë!!!

Program Dobësimi

8 Javor

Program Muskulature

8 Javor

Program Tonifikimi

8 Javor

Paketë Combo

Program dobësimi nr.1 stërvitje + regjim ushqimor, 7,500 Lekë!

Në formë me Aulonën

BMI Calculator

Valid for age 20 or older.
Set units:
Your weight:
Your height:
Scroll To Top