Në formë me Aulonën

Program Muskulature

Zgjidh programin më të përshtatshëm për fizikun tënd

8 Javë

Regjimi ushqimor per shtim peshe

5/5

Kjo paketë përmban regjimin ushqimor për 8 javë. Vlen për të gjitha ato që duan të shtojnë peshë. Regjimi përmban 3 vaktet kryesore dhe 2 snack gjatë ditës, për cdo ditë të javës.Afati i kesaj pakete skadon pas 10-javesh.

40,00 

Testimonial

slide 5
slide 4
slide 3
slide 2
slide 1

Në formë me Aulonën

Eja të stërvitemi bashkë!!!

Program Dobësimi

8 Javor

Program Muskulature

8 Javor

Program Tonifikimi

8 Javor

Paketë Combo

Program dobësimi nr.1 stërvitje + regjim ushqimor, 7,500 Lekë!

Në formë me Aulonën

BMI Calculator

Valid for age 20 or older.
Set units:
Your weight:
Your height:
Scroll To Top