loader image

Në formë me Aulonën

Zgjidh programin më të përshtatshëm për fizikun tënd

8 Javë

Tonifikohu nga shtëpia (stërvitje + regjim ushqimor)

5/5

Kjo paketë përmban programin stërvitor dhe regjimin ushqimor për 8 javë. Vlen për të gjithë ato që nuk duan as të humbasin, as të shtojnë peshë, por thjesht të tonifikohen duke ruajtur peshën që kanë.

6000 L

Testimonial

1 shqyrtim për Tonifikohu nga shtëpia (stërvitje + regjim ushqimor)

  1. Xhulia

    Good

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

slide 5
slide 4
slide 3
slide 2
slide 1

Në formë me Aulonën

Eja të stërvitemi bashkë!!!

image_dobesim

Program Dobësimi

8 Javor

Program Muskulature

8 Javor

Program Tonifikimi

8 Javor

Paketë Combo

Program dobësimi nr.1 stërvitje + regjim ushqimor, 7,500 Lekë!

Në formë me Aulonën

BMI Calculator

Set units:
Scroll To Top

Ulje Çmimesh për të gjtiha Paketat

 

Nga 7,500 Lek vetëm për 6,000 Lek

Nga 6,000 Lek vetëm për 5,000 Lek