1 Javë
Nëse qëllimi yt është të shtosh disa kilogramë më shumë, atëherë ky është regjimi që
13000,00
1 Javë
Jeta e vrullshme, me shumë angazhime, me orë të gjata jashtë shtëpisë, për fat të
11000,00
1 Muaj
Abonimi mujor, dreke + darke + snack nga e hena ne te shtune, per ruajte
40000,00
1 Javë
Për të gjithë personat të cilët nuk preferojnë të konsumojnë mishin, ky është regjimi ushqimor
9400,00
1 Muaj
Për të gjithë personat të cilët nuk preferojnë të konsumojnë mishin, ky është regjimi ushqimor
34000,00
1 Javë
Abonimi mujor, dreke + darke + snack nga e hena ne te shtune, per renie
9900,00
1 Muaj
Keni menduar ndonjëherë që mund të bini nga pesha duke ngrënë ushqimet tuaja të preferuara,
38000,00
1 Muaj
Nëse qëllimi yt është të shtosh disa kilogramë më shumë, atëherë ky është regjimi që
45000,00
8 Javë
Më në fund pritjes i erdhi fundi. Pas shumë muajsh që kam kaluar duke studiuar,
60,00
8 Javë
Më në fund pritjes i erdhi fundi. Pas shumë muajsh që kam kaluar duke studiuar,
60,00
8 Javë
Më në fund pritjes i erdhi fundi. Pas shumë muajsh që kam kaluar duke studiuar,
60,00
8 Javë
Kjo paketë përmban programin stërvitor dhe regjimin ushqimor për 8 javë. Vlen për të gjithë
55,00
6 Javë
Më në fund është gati! Programi i ri stërvitor që mezi po e prisnit do
55,00
6 Javë
Më në fund është gati! Programi i ri stërvitor që mezi po e prisnit do
60,00
9 Javë
Ky është programi me fokus vithet, I cili do t’ju bëjë shoqëri për nëntë javët
55,00
8 Javë
Me këtë program 8 javor një gjë është e sigurt, ti do të dobësohesh dhe
55,00
9 Javë
Ky është programi me fokus vithet, I cili do t’ju bëjë shoqëri për nëntë javët
65,00
8 Javë
Kjo paketë përmban programin stërvitor dhe regjimin ushqimor për 8 javë. Vlen për të gjithë
65,00
8 Javë
Kjo paketë përmban programin stërvitor dhe regjimin ushqimor për 8 javë. Vlen për të gjitha
65,00
8 Javë
Kjo paketë përmban programin stërvitor dhe regjimin ushqimor për 8 javë. Vlen për të gjitha
65,00
8 Javë
Me këtë program 8 javor një gjë është e sigurt, ti do të dobësohesh dhe
65,00
8 Javë
Me këtë program 8 javor një gjë është e sigurt, ti do të dobësohesh dhe
55,00
Shporta
Identifikohu

S'keni ende një llogari?

Llogaria ime