Në formë me Aulonën

Program për vithe

Zgjidh programin më të përshtatshëm për fizikun tënd

9 Javë

Për vithe bombastike (vetëm stërvitje)


Ky është programi me fokus vithet, I cili do t’ju bëjë shoqëri për nëntë javët në vijim. Ky program nuk ka për qëllim dobësimin, apo rënien në peshë. Për këtë keni programin e parë të dobësimit, si dhe programin e dytë.


Vëmendje!  Afati  për të përdorur Programin Përfundon pas 10 Javesh.


55 €

Bli me PayPal


Reviews

Fale ketij programi arrij te ndihem mire me veten time!

Jua sugjeroj te gjitheve! Ky program te ndihmon te keni silueta te perkryera!

slide 5
slide 4
slide 3
slide 2
slide 1

Në formë më Aulonën

Eja të stërvitemi bashkë!!!

Program Dobësimi

8 Javor

Program Muskulature

8 Javor

Program Tonifikimi

8 Javor

Paketë Combo

Program dobësimi nr.1 stërvitje + regjim ushqimor, 65 €!

Paketë Combo

Program dobësimi nr.1 stërvitje + regjim ushqimor, 65 €!

Në formë me Aulonën

BMI Calculator

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Morbi lectus urna, dapibus sed tempus quis, efficitur et tortor.

Set units: