Dobësohu nga shtëpia, programi i dytë (vetëm stërvitje)

Statusi Aktual
Jo i rregjistruar
Çmimi
6500 EUR
Fillo Tani

Me këtë program 8 javor një gjë është e sigurt, ti do të dobësohesh dhe tonifikohesh, duke u argëtuar.

Përmbajtja e Programit

Zgjero të gjitha
JAVA 1
JAVA 2
JAVA 3
JAVA 4
JAVA 5
JAVA 6
JAVA 7
JAVA 8