Regjimi ushqimor per shtim në peshë

Statusi Aktual
Jo i rregjistruar (9 999 997 places remaining)
Çmimi
40 EUR
Fillo Tani

Kjo paketë përmban regjimin ushqimor për 8 javë. Vlen për të gjitha ato që duan të shtojnë peshë. Regjimi përmban 3 vaktet kryesore dhe 2 snack gjatë ditës, për cdo ditë të javës.Afati i kesaj pakete skadon pas 10-javesh.