Shto peshë në shtëpi (stërvitje + regjim ushqimor)

Statusi Aktual
Jo i rregjistruar
Çmimi
65 EUR
Fillo Tani

Kjo paketë përmban programin stërvitor dhe regjimin ushqimor për 8 javë. Vlen për të gjitha ato që duan të shtojnë peshë, duke ngrënë shëndetshëm dhe duke u stërvitur

Përmbajtja e Programit

Zgjero të gjitha
Regjimi ushqimor
JAVA 1
JAVA 2
JAVA 3
JAVA 4
JAVA 5
JAVA 6
JAVA 7
JAVA 8