Stërvitje

04 10 2020

Qëndrimi ulur po ju vret dhe nuk po e kuptoni aspak!

Pandemia e COVID-19 bëri të mundur që një pjesë e mirë e globit të izolohet në shtëpi dhe të heqë

Lexo më shumë

Stërvitje

04 10 2020

Doni vithe të bukura? Ja çfarë duhet të dini (dhe të bëni)

Ka kaq shumë lloje të pasmesh që dikush mund të dojë të ketë saqë nuk do të na dilte koha

Lexo më shumë

blog, Stërvitje

04 10 2020

Me këto këshilla mund t’i thoni “Mirupafshim!” celulitit!

Ëndrra të gjitha vajzave dhe grave është të kenë një lëkurë të butë dhe të pastër, por armiku kryesor, celuliti,

Lexo më shumë

blog, Stërvitje

23 07 2020

Stërvitu që mos të sëmuresh!

Sistemi ynë imunitar është aleati ynë më i madh në luftën që kemi me viruset dhe bakteret… dhe si rrjedhojë,

Lexo më shumë