blog, Ushqimi

04 10 2020

Proteinat, miqtë më të mirë për rënien në peshë dhe krijimin e masës muskulare

Besoj se të gjithë ju keni dëgjuar shumë të flitet e shkruhet për proteinën, aq më shumë këtë termë e

Lexo më shumë

blog, Ushqimi

04 10 2020

Brownie me gjalp kikiriku

Brownie me gjalp kikiriku Unë jam një njeri që I kam dashuruar dhe do t’I dashuroj gjithë jetën ëmbëlsirat. Ama

Lexo më shumë