Dobësohu nga shtëpia, programi i dytë (stërvitje + regjim ushqimor)

Statusi Aktual
Jo i rregjistruar
Çmimi
65 EUR
Fillo Tani

Kjo paketë përmban programin stërvitor dhe regjimin ushqimor për 8 javë. Vlen për të gjitha ato vajza, të cilat pasi kanë përfunduar programin e parë 8 javor të dobësimit, duan të vazhdojnë të ulin peshë.

Përmbajtja e Programit

Zgjero të gjitha
Regjimi ushqimor per renie ne peshe - Dobesim 2
JAVA 1
JAVA 2
JAVA 3
JAVA 4
JAVA 5
JAVA 6
JAVA 7
JAVA 8