blog, Ushqimi

04 10 2020

Proteinat, miqtë më të mirë për rënien në peshë dhe krijimin e masës muskulare

Besoj se të gjithë ju keni dëgjuar shumë të flitet e shkruhet për proteinën, aq më shumë këtë termë e

Lexo më shumë

blog, Ushqimi

04 10 2020

Brownie me gjalp kikiriku

Brownie me gjalp kikiriku Unë jam një njeri që I kam dashuruar dhe do t’I dashuroj gjithë jetën ëmbëlsirat. Ama

Lexo më shumë

blog, Receta

23 07 2020

Kek me portokalle

Kekun me portokalle besoj që nuk ka njeri që nuk e ka qejf, ama si çdo kek tjetër, kur mendoj

Lexo më shumë

blog, Stërvitje

23 07 2020

Stërvitu që mos të sëmuresh!

Sistemi ynë imunitar është aleati ynë më i madh në luftën që kemi me viruset dhe bakteret… dhe si rrjedhojë,

Lexo më shumë

blog, Motivim

23 07 2020

9 mënyrat se si mund të ulni barkun!

Shpesh herë mund të bëjmë pak humor me miqtë tanë, por karakteristikë për banorët e gadishullit ballkanik është barku i

Lexo më shumë