Dobësohu Duke Kërcyer

Këtë herë programi i ri i në formë me Aulonën, vjen totalisht ndryshe.Një miks mes kardiosaerobisë dhe forcës, një kombinim perfekt për të djegur kalori, ulur masë dhjamore dhe krijuar masë muskulare në vetëm 6...

Continue reading